söndag 2 november 2008

Bättre sent än aldrig

Ja, så säger man ju. Jag hoppas att det gäller mina rabatter också. För det är först i dag som jag är färdig. Har flyttat runt på växter, planterat "nya" och satt tulpanlökar. Och det blev sååå fint! Har till kantväxter runt den ena rabatten satt varannan lavendel och varannan smultron/jordgubbar. I år hade jag det bara runt halva, men det var populärt hos barnen! Så nästa år! = massor av gubbar, som min tvååring säger! Det blev tyvärr för mörkt för korttagning, kanske en annan dag.

Imorgon ska jag hämta ut paketet från Panduro. Pysseldags! Sedan är det bara det från Stoff o Stil kvar! Då blir det till att sy! Kul!

Jag önskar er en bra vecka!

Kram, Annica

11 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

"Gubbar" är himlans gott!
Kram Annika

Lotta sa...

Vad härligt att fått ordning i rabatterna. Nu påminde du mig om att jag borde få ner tulpanlökarna i jorden innan det fryser!

Ha det gott!
Kram
Lotta

Grodmamman sa...

Du får gärna komma förbi med mina saker från Panduro imorgon kväll!=) Ska försöka ordna så att jag har pengar hemma då också.
Kram

Sara sa...

Hejsan

Vad har du beställt? Blir så nyfiken.
Kram Sara

A home far away sa...

Härligt med pyssel från Panduro:-

Ha en fin kväll
Gunilla i Singapore

A home far away sa...

Hej igen:-
Skälet till att vi bor här i Singapore är för att vi vill det:- ja det är en del av sanningen den andra är att min man är lite av en "specialist" på att göra affärer med asiater därför sökte han sig till ett jobb där vi kunde få bo utomlands ett par år.
Vi ska inte köpa nåt hus, utan vi hyr, och det är en tillräckligt hög månadskostnad ca 50.000 SEK i månaden...

Kram Gunilla

Ullis/Leva på landet sa...

Här hann jag inte fixa klart i rabatterna innan snön kom. Hoppas att den försvinner igen så att ajg kan göra det. Annars får det väl vänta till i vår.

Kram
Ullis

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Tack för dina alltid så goa rara ord hos mig! Jag blir jätteglad!

Vad härligt det lät med löksättning, lavendel & jordgubbar! Jag är så dålig på det där... kanske borde jag peta ner lite lökar i jorden innan det är för sent :)

Härligt med pyssel från Panduro!

Ses snart igen!
Kram/Jes

In my house sa...

Hej hopp.... Va duktig du ä,,,, Det har inte blivit så mycket ute pyssel för mig,,, älskar att greja i rabatter och så,, och verkligen längtat efter en trädgård,,, men mycket av energin och pengarna har gått till inomhus... Tänkte att nästa sommar,, då blir de nog mer tid över till just de!!! Men visst ä de kul att trycka ner lökar och så,,, men men!!!!

Ha de gottit kram j

sand mellan tårna sa...

Panduro..... det skall jag också göra! Fixa en beställning alltså.... alltid lika roligt!

Du, jag läste just om din stekpanna, du fick mig att skratta både högt och gott.... och oj vad jag kände igen mig själv...... på lördag skall vi till IKEA och mio.... bara.... de två.... hahaha

trodde jag på det själv?

Kram L

sand mellan tårna sa...

hihi... tack! Om den nu dör, så har jag ändå bara betalat 14 kronor för den...... men jag vill så gärna ha den levande..... annars kan jag ju åka tillbaka till Thailand och köpa en ny planta..... vilken bra idé!! Skall nog glömma att vattna den... hehehe

Kram L