måndag 9 mars 2009

Jaaaaa!!!

Idag såg jag dem!!
... mina älskade tulpaner! Dessa blir stora, dubbla och gräddgula... Påminner nästan om pioner i storlek och form. Vad de heter har jag glömt, men snygga blir de!!


För övrigt så kommer nu vårkänslorna starkt, med trädgårdslängtan i släptåg. Och inte blir det lättare att stå emot nu när specialtidningarna börjar komma, fulla med ögongodis.


Dags att drömma sig bort en liten stund...

Ha det gott!

Kram, Annica

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här har det grejats med bloggen ser jag!:)
Härligt med alla vårblommor som börjar komma upp. Tittar gärna i de där tidningarna, men sedan blir det inte så mycket mer!
Såg att du hade ringt igår, tyvärr fick jag inget meddelande om detta utan såg det först i morse!
Kram

Linda sa...

Wow, äntligen!!!!!!!! Vilka häftiga tulipaner då! Dubbla o så...

Hoppas allt är fint!
Kram L

Nettan sa...

Å va fint det lät som det ommer att blomma hos dig framigenom! Ska oxå införskaffa den där tidningen å förhopnningsvis få lite inspiration!
Kram Nettan

Fröken Fräken sa...

Jag tror att jag måste ta och fota en del av de snöhögar(berg) som finns kvar här, och lägga ut på bloggen så att ni söderöver förstår hur kämpigt vi har det häruppe... ;-) Inte lätt att planera frösådd här inte...

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina blommor du har köpt. Gillar verkligen ranunkel. Vilken tur du har som kan börja att se dina blommor i rabatten. Är glad att asfalten börjar att komma fram här och där på vägen.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

In my house sa...

Hallojsan Chokladisflowers bruttan =) =)

Sicka Tulpaner då,,,, Mmmm våren ä på G, å de ä ju jädrans skönt! jag har inte ens vatt å kollat efter tulpaner!!!!
- dom som bodde här innan, har planterat mycket här så konstigt,,, ingen planering över de liksom,,,, jag får väl ändra de nån gång,,, Tulpaner lite här å där,,, helt otippat,,, kanske ha åkt runt av sig själva!!!!

- Vi har de rätt ljust ute idag,,, känns skönt jämfört med regn,, tror nog ändå att jag ska baka,,, nja en runda ute oxå får de bli!!!!


Ha de gottit kraaaaam å nyp j

Grodmamman sa...

Grattis till vinsten hos "Lilla huset på berget"! Vi kanske skulle boka en dag när vi också kan gjuta lite hjärtan och annat?!?:)
Hoppas att det gick bra med barnvakten. Priset avgörs nog av hur jobbiga barnen är!:) Eller vad tror du?!?:)
Kram