torsdag 13 augusti 2009

Tillbaka igen

Japp, nu är man tillbaka till vardagen igen.... och jag gillar det!! Är nog en person som trivs med rutiner och planering?!?
  • Sommaren var lång och regnig. Lite båtliv har vi hunnit med, men det var alldeles för lite för att vi ska vara nöjda.

  • Här hemma växer allt ifrån mig. Det är nästan så att jag hör hur det knakar...

  • Vi for iväg till cowboymetropolen High Chaparral en dag, så nu skjuts det hej vilt här hemma!

  • EN auktion hann jag iväg till. Vart tog alla andra vägen? Fast jag kom hem därifrån med ack så bra grejer! Två grislampor till våra får och lamm!!

  • Listan på allt jag skulle göra under sommaren var lång och inte har det blivit så mycket avprickat heller.

Men jag känner mig utvilad!!! Och det är väl det som är meningen med semester!?!


Hoppas att Ni alla har haft en skön sommar!

Full fart mot hösten och allt pyssel!!

Ha det gott!

Kram, Annica

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Så ni köpte grislamporna! Slipper ni låna i fortsättningen då.
Är nog också en människa som gillar rutiner och planering, även om jag gillar ledighet också. Fast efter ett tag vill jag allt tillbaka till vardagen!:)
Har ju lite annat att tänka på just nu, men jag ser fram emot att pyssla nu i höst! Har så mycket jag vill prova på att göra, men just nu är det bord och stolar som snurrar i huvudet!:)
Kram

Fröken Fräken sa...

Japp, vila upp sig, på vilket sätt det nu än är, är det rätta sättet att tillbringa sin semester på... jag behöver mer semester, är inte alls redo för rutiner! Det finns massor som är opysslat!
Vad roligt att du har haft det så bra, och hoppas att ni får tillfälle för lite mer båtliv!

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att du är tillbaka. Det brukar ju inte alls bli som man tänkt sig. Huvudsaken är ju att du haft det bra.


Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Välkommen tillbaka.
Visst blir det inte alltid som man tänkt sig men min sommar blev bra trots allt ändå. Dessutom har vi ju vår resan framför oss om en vecka.
kram Lina

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs...mysig sommar!! Den har gått lite fööör fort bara!!mycket man ville hunnit..o lite mer sol hade ju inte vart dumt..men ok..några ljuvliga soldagar har vi allt haft!!

high chaparal är ju alltid kul..får vi ta med minstingen sen!!

~~Trevlig Helg~~
♥Mamma Millan♥

Lina sa...

Hej & välommen tillbaka!
Ja, jösses vad sommaren gick fort! Jag känner de samma, men vi hann med massor, och batterierna är laddade igen! = ). Men visst skulle man vilja ha fler ljummna kvällar och visst hann vi inte med allt...men de blir ju sommaren igen, och både augusti & september kan vara varma och soliga!

Va kul med fröer!!! Minnet är gott, men kort! Ville du ha akeleja och stockros av mig, eller hur var de? Tror att jag har din adress sen du vann i utlottningen. Jag ska kolla!

Må så gott & ha en fortsatt bra helg! Kram, Lina

Anonym sa...

Ja alla dessa tankar och idéer som man hade i våras. Alla förväntningar på sommaren. Det blir ju aldrig riktigt så iallafall. Varför då lyfta sommaren till skyarna!!! Jag gjorde det också och se vad som hände... Allting grusade... Men man måste få känna hur det är att leva i nuet! Att få se och känna. Att få dofta. Att få njuta av det vi ser nu. Inte sen. Att få leva i nuet är livet!!! Ha de så gott!

//Cissi

Grodmamman sa...

Gick och la mig innan tio igår, men känner nu att jag börjar bli trött igen!:) Och ikväll ska vi ut och äta med jobbet på Galejan.
Sambon har kollat på bord på sitt jobb och det blir antagligen ett långbord över hela rummet. Vi får byta bord vardagsrum/kök så får vi nog plats!:) Finns det hjärterum så finns det stjärterum, heter det ju!:)
Kram